Arbetsdagar

bild-3

Alla medlemmar och arbetsgrupper i Gula Huset kan när lusten faller på kalla till arbetsdag. Initiativtagaren ser då till att en inbjudan med konkret information om vad som ska göras under arbetsdagen läggs upp här på hemsidan och på Gula Husets Facebook-sida, två veckor innan aktuell dag.

En arbetsdag inleds med en introduktion till vad som ska göras och en arbetsledare finns på plats för att visa hur det går till.

Såväl medlemmar som icke-medlemmar är varmt välkomna till att delta i en arbetsdag. Kostnaden för att ha roligt tillsammans och lära sig något är: gratis. I det priset ingår fika och mat.

Så håll utkik efter våra arbetsdagar, sätt på dig blåbyxorna och känn dig välkommen till Gula Huset.

Just nu håller vi på att bygga en handikapptoalett, dra in vatten och planera vår framtida trädgård.

Kontaktperson: Claes Blixt – Byggruppen – 076-806 22 83

Studiframjandet logotyp liten GIF

3 comments for “Arbetsdagar

 1. Erika
  juni 30, 2014 at 11:33 e m

  Jag undrar vad som kommer att byggas under byggveckan? Är det olika saker olika dagar? Jag har ledigt den veckan och vill komma, men måste känna efter hur många dagar jag ska stanna :D

  • Uddebo
   juli 2, 2014 at 9:27 e m

   Hej!
   Årets byggvecka kommer bli speciell! Det blir ett internationellt byggläger med deltagare från hela världen! 12 personer kommer från andra länder, och så blir vi ett gäng härifrån Uddebo och andra intresserade också. Vi kommer att fokusera på fasaden, dvs skrapa och måla. Vi får hoppas på bra väder! Annars finns arbetsuppgifter inomhus också. Det kommer också bli workshops som har med byggnadsvård att göra. Du är jättevälkommen att vara med! Vill du ha lite närmare information om vad som kommer att ske de olika dagarna? Det går kanske att fixa lite längre fram i så fall. MVH Elin

   • Erika
    juli 12, 2014 at 11:26 f m

    Hej igen!

    Jag dyker upp på Söndag 13-e. Kommer det att finnas någonstans att sova? Jag tar med mig sovsäck men hittade tyvärr inget liggunderlag.. Jag kommer att hälsa på några kompisar och kan ev bo hos dom.

    Jag ser mycket fram emot detta eftersom jag tyvärr missat alla tidigare bygghelger pga jobb. Vet dock inte hur tungt eller mycket jag kommer att kunna hjälpa till pga att jag är ganska dålig i kroppen nu i min fibromyalgi, hoppas att detta är okej.

    Ska bli skoj att träffa er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *